Kinderweekend Achter de Regenboog

  • Achter de Regenboog Regio West

    Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2013 organiseert Stichting Achter de Regenboog Regio West een regionaal kinderweekend. Dit weekend is bedoeld voor kinderen en jongeren die een dierbaar iemand hebben verloren door de dood.

    Al sinds 1994 organiseert Stichting Achter de Regenboog kinderweekenden voor kinderen en jongeren die een dierbaar iemand hebben verloren door de dood. Bij deze weekenden staat lotgenotenkontakt centraal. De 6-18 jarige deelnemers ontmoeten tijdens het weekend lotgenoten waarbij ze verhalen, ervaringen en emoties uitwisselen en delen. Daarnaast wordt er ook veel gezamenlijk gedaan, variërend van een indrukwekkende kaarsenceremonie tot een stevig potje voetbal.

    Het weekend in november staat open voor deelnemers uit regio west: globaal de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en zuidelijk Flevoland. De maximaal 30 deelnemers verblijven en overnachten op onze accommodatie in Ter Aar. Op 3 november kunnen de ouders deelnemen aan een separaat programma.

    Voor online aanmelden, een film van het kinderweekend en meer informatie, kijk op www.adrwest.nl. Contact opnemen kan via info@adrwest.nl.

  • Achter de Regenboog Regio West

    Het kinderweekend van 2013 is alweer achter de rug. Veel regen, hagel, storm en windhozen tijdens het weekend maar wel een groot succes. In april is de terugkomdag: alle kinderen en ouders ontmoeten elkaar dan weer. Ook alle vrijwilligers zijn hier bij.

    We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende kinderweekend. Dit zal plaatsvinden op 22 en 23 november 2014, wederom in Ter Aar. Meer informatie en inschrijven kan via www.adrwest.nl.